GT Bible Studies    

    Hungarian    


Navigation Glad Tidings Bible Studies

Unfortunately navigation hasn't been translated yet.

A Jó Hír Bibliatanulmányok kérdéseket tartalmaznak evangelizációs házi csoportok számára

Bevezetés

Biztos van olyan ember, akinek szívesen bemutatnád Jézus Krisztust. Íme egy módszer, amelynek segítségével ezt megteheted. Hívd meg a barátaidat, hogy tanulmányozzák az evangéliumokat veled! Ezek a Bibliatanulmányok japán nyelven íródtak házi összejövetelek részére, mind buddhista, mind keresztény résztvevők számára. Sok országban kipróbálták már protestáns hívők. Viszonylag könnyű egy ilyen Jó Hír tanulmányt vezetni, még akkor is, ha a résztvevőknek nincs semmilyen ismerete a Bibliával kapcsolatban.

Az alap elvek

A vezető ne prédikáljon. A feladata annyi, hogy a kérdéseket ő olvassa fel. Ezután a Szent Szellemre hagyatkozzon, hogy majd Ő nyissa meg az emberek elméjét arra, hogy megértsék az Írásokat..

Egy Bibliatanulmány ne legyen hosszabb egy és negyed óránál. Kezdődjön pontosan, és akkor lehet tartani az időt. Ez fontos – különben az elfoglalt emberek nem jönnek többet!

Ha ez az első alkalom, hogy Jó Hír Bibliatanulmányon veszel részt, kezdjétek a könnyebb tanulmányokkal, amiket egy csillag jelöl. Nem kell minden kérdést feltenni, ha túl soknak tűnnek. De még ha ki is hagytok párat, az utolsót semmiképpen se ugorjátok át, ezek a legfontosabb kérdések! Minden tanulmányban megpróbáljuk megkeresni az evangéliumot (Jó Hírt). Az evangélium nem csak azt hirdeti, hogy Isten a szeretet. Azt is elmondja, hogy milyen árat kellett fizetnie azért, hogy irgalmas lehessen hozzánk, bűnösökhöz.

Az eredmények

A Jó Hír Bibliatanulmányok három módon segítik a gyülekezet alapítást:

Version for printing    
Downloads    
Contact us    
Web-master